झूला झूलें यमुना के किनरिया, राधा संग साँवरिया – Savan Jhoola

Jhoola Jhule Yamuna Ke Kinariya, Radha Sang Sanwariya झूला झूलें यमुना के किनरिया, राधा संग साँवरिया…

मुरलिया मधुर बजाई झूलत में गोपाल – Savan Jhoola

Muraliya Madhur Bajai Jhulat Mei Gopal मुरलिया मधुर बजाई झूलत में गोपाल ।। झूला झूल रहे…

झूला झूलें राधा प्यारी, चुनरिया फहर-फहर फहरै – Savan Jhoola

Jhoola Jhule Radha Pyari Chunariya Fahar Fahar Fahre झूला झूलें राधा प्यारी, चुनरिया फहर-फहर फहरै ।।…

झूला झूल रहे पिय प्यारी, तीज हरियाली आई है – Savan Jhoola

Jhoola Jhool Rahe Piya Pyari, Teej Hariyali Aai Hai झूला झूल रहे पिय प्यारी, तीज हरियाली…

कैसी ऋतु सावन की आई, जामें झूलन की बहार – Savan Jhoola

Kaisi Ritu Savan Ki Aai Jame Jhulan Ki Bahar कैसी ऋतु सावन की आई, जामें झूलन…

कैसे झूम रहे अम्बर में प्यारे बादर मतवारे – Savan Jhoola

Kaise Jhoom Rahe Ambar Mei Pyare Badar Matvare कैसे झूम रहे अम्बर में प्यारे बादर मतवारे…

बादर गरजें बिजुरी चमकै पानी बरसै गोलाढार – Savan Jhoola

Badar Garje Bijuri Chamke Pani Barse Goladhar बादर गरजें बिजुरी चमकै पानी बरसै गोलाढार । बादर…

मोरा कोहंक कोहंक के बोलें – Savan Jhoola

Mora Kohak Kohak Ke Bole Aai Savan Ki Bahar मोरा कोहंक कोहंक के बोलें, आई सावन…